November 19, 2009 10:48 PM EET
pe fiecare din noi cred ca ne deranjeaza "ceva" la fiecaree fiinta din jurul nostru pe care o cunoastem.... pentru ca asa e omul nemultumit

..... baietii..pfuu...un subiect preferat al fetelor

... cred ca si invers e :p....ca sa spui cu adevarat ce te deranjeaza la un baiat trebuie sa il cunoastii foarte bine....ca acum vorbim asa din ce vedem noi si zicem...aa nu imi place ca are un aer de macho man....ca nu respecta fetele....ca se da mare in fata prietenilor lui...ca nu stiu ce....sunt lucruri care se schimba cu timpul..cand el se maturizeaza

...insa ce pot spune de baieti dupa cum ii vad eu pe fratii mei....e sa fie ei insisi...ca degeaba frate meu cand e cu mine in casa imi lasa farfuria pe masa si tot...si cand vine cu prietena sa o impresioneze strange masa...spala farfuria si bonusss o si aseaza in dulap :p ....ideea e ca orice lucru te-ar deranja la un baiat...sau la viitorul sot...actualul...cred ca ar trebui sa stim ca "o femeie inteleapta isi zideste casa".....ok si na cam deviez de la subiect :p....nu pot spune ce ma deranjeaza la "uni baietii" , pot spune ce m-ar deranja la sotul meu

(cand o sa il am....trimite-LDoamne

) m-ar deranja daca nu ar aprecia ceea ce fac, chiar daca nu e pe placul lui :p ... intentia u know :p....m-ar deranja daca ar lua decizii singur, daca nu ar fi sociabil cu familia mea, daca ar fi fixat..si nu ar aceepta si alte pareri, daca ar vrea sa para in fata prietenilor ca el e "bossu", daca ar face glume jignitoare la adresa cuiva ...doar ca sa fie in centru atentiei....si daca.... :p..... deja o sa fie prea mult si no sa citeasca nimeni
sii ma deranjeaza la ochii...cand vad la un baiat ciorapi albi la costum si pantofi negri
asta ma deranjeaza rau

))