October 18, 2010 7:40 PM EEST
Deci comentariul acesta este pentru fetele nemultumite rau de tot de noi:))
1.Sunteti nemultumite fiindca am uitat de bunele maniere si suntem chiar prost.crescuti.Pai asa am fost crescuti in familie, de un barbat si de o FEMEIE.Ati vazut prea multe filme cu baietii frumosi si respectuosi.Daca vreti baietii manierati, sunteti viitoare generatie de mame, sa va vad cat de artiste sunteti;).Asa nu mai veti comenta niciodata acest aspect.
2.Materialismul, masina si muschii?? Pai care din voi, daca vedeti unul cu muschi si unul mai normal nu faceti o comparatie si o alegere in mintea voastra?Sa fim seriosi.Va deranjeaza ca ne dam mari cu masina noastra, dar multe ati da orice sa stati pe scaunul din fata , sa provocati invidia celorlalte:)).Va plac iesirile in oras, cadourile scumpe, cunosc multe fete care sunt satule de flori...
3.Aburitu is vrajitu:))....Cine va pus sa va lasati aburite?:)) daca ai fost slaba...de ce te mai plangi? Daca nu va bagam in seama sau nu ne dam la voi, faceti orice pentru a iesi in evidenta: machiaj, taierea fustelor(nume bun de film..), freze in toate culorile si arhitecturile.Va pricepeti la actorie, ironii si suparari de Oscar....inima va doare dar aveti si voi orgoliul vostru..
4.Am vazut o gramada de fete: "hmm, cu ce sa incep?"..:)) Pai, suntem masini stricate??Unde va treziti, nu sunteti mecanici de baietii.Dumnezeu ne-a facut asa, iar voi trebuie sa fiti ajutorul noastru nu mecanicul...Multe ati schimba voi, DESI VOI STATI 4 ORE IN OGLINDA tot nu vedeti atatea lucruri la voi cat vedeti in 5 minute la un baiat..vai..:-J
5.Ne credem superiori? Nu exclud faptul ca unii se cred, dar pe unele fete le deranjeaza faptul ca baietii au un nivel mai inalt de autoritate(conform scripturilor), nu de superioritate.Asta tinde spre feminism.Alte prostii si alte aberatii..
6.Ce nu ati da voi pentru un sms frumos sau o declaratie de dragoste?experienta imi da dreptate...Voua v-ar place sa stati pe un altar, sa ne inchinam voua in fiecare zi, sa fiti admirate nu doar de baietii , dar va place sa produceti invidie si in celelalte fete..De multe ori, pentru voi barbatul reprezinta un simplu trofeu...
Bineinteles, am vorbit aici de fete si baieti "pocaiti".Nu am generalizat....
Orice atac are si un contraatac:))
Pentru mine fetele sunt adevarate comori: Daca ai afla ca in lumea asta se afla o comoara, ai da orice pentru o a gasi, bani, timp investitii...orice doar sa o ai tu.Cand o ai, ti-ai da si viata sa ramana a ta, nu ai vrea sa o imparti cu nimeni, nu ai vrea sa se piarda..:)
Respect fetele care respecta barbatii:)
Pentru restul....atitudine neutrala!
Cine zicea ca omul este un animal sociabil, nu citise intelesul cuvantului "sociabil" in dictionar:))