December 14, 2009 10:36 PM EET
Daca ne vom analiza cu atentie fiecare,atat fetele cat si baietii, vom descoperi ca avem suficiente defecte ,defecte pe care am vrea sa le eliminam cat mai rapid cu putinta din vietile noastre.Acest proces de corectare si modelare uneori s-ar putea sa dureze mult,dar D-zeu este in masura sa se implice in vietile noastre ,sa ne binecuvinteze si sa ne ajute sa traim cu folos,onorandu-l pe El.
Fiecare avem convingerile si principiile noastre pe care ni le-am format de-alungul timpului,asa ca nu vom renunta asa usor la ele.
Ce ma deranjeaza la unii baieti, e ca nu poti pastra cu ei o relatie de amicitie chiar daca tu ai vrea,pentru ca in fond e un lucru minunat sa fii inconjurat de prieteni.In foarte scurt timp ei iti vor face cu usurinta complimente si declaratii cu diferite conotatii si chiar iti vor pune intrebarea dc le vei accepta prietenia.Iar daca bineinteles le vei da raspunsul negativ, vor intra in defensa ,actionand dezgustator,evitand chiar salutul.Ma deranjeaza modul unora de a actiona in graba,ca si cum ar "pierde trenul"dand dovada de impulsivitate si lipsa de autocontrol,in loc sa "studieze mai bine terenul"si apoi sa faca unele demersuri.Si aici e nevoie de putina intelepciune,pentru a sti cand sa actioneze si in ce mod,pentru a fii scutiti de amaraciune si frustrare. La asta ma refer cand vor sa intre intr-o relatie de prietenie.
Ceea ce nu-mi mai place la unii baieti, e orgoliul exagerat si zgarcenia(spiritul de economie excesiva).
Ei,sunt cazuri aparte pe care aproape fiecare dintre noi le-am intalnit,sau le-am observat la cei din jur si peste care unele dintre noi nu putem trece.