Deleted Member said:
pffff nu stiam k ati faqt j pt fete;))...
de und sa incep:-?
scz dak va ranesc:))
-is mincinosi...
-doar vrajeala in ei
-le e frica de relatii mai serioase:))
-se baga in tot felul de probleme
-nu stie sa se comporte q o fata
-nu vorbesc frumos q ele...:[email protected]
-fitze de fashion :))
-j muuulte altele dar nu putem schima nimic...asa i'a facut dumnezeu:)
♫ Luiza said:
Reby1718 wrote...pffff nu stiam k ati faqt j pt fete...
de und sa incep:-?
scz dak va ranesc
-is mincinosi...
-doar vrajeala in ei
-le e frica de relatii mai serioase
-se baga in tot felul de probleme
-nu stie sa se comporte q o fata
-nu vorbesc frumos q ele...:[email protected]
-fitze de fashion
-j muuulte altele dar nu putem schima nimic...asa i'a facut dumnezeu
ce as vrea sa zic eu
e ca nu toti sunt asa..nu trebuie sa generalizam.exista si baieti credinciosi si de gasca si sensibili etc
daca unul e mincinos nu inseamna ca toti sunt asa cum nici daca unul e amabil toti sunt asa ..sunt fel si felPutem zice ce nu ne place la baieti,asa in general,da` sa nu dam chiar asa tare in ei cum nici sa nu`i periem prea tare
Parerea mea
Si nu cred ca asa i`a facut Dumnezeu..adica El nu i`a invatat sa minta si nici sa ne ia cu vrajeli..<!--Session data-->
david ioana said:
Luisa ei au asta in ei de cand sau nascut,dar sa nu uitam e jumatatea femeii:).....app dc baietii cand aud de casatorie o iau la fuga sa mai bine te lasa balta,sunt asa imaturi la chestia asta...
Pentru ca atunci incepem sa ne gandim daca putem ceva "mai bun" decat "actuala". :))
lidia gabriella said:
is cam nesimtiti si cam nesinceri si uita cum ar trebui sa se comporte cu o femeie
nu stiu ...nu toti...dar sunt unii chiar f nesimtiti
Diana -S said:
e atat de simplu si motivat comportamentul barbatului fata de femeie...daca e motivat puternic si are intentii serioase,acela va dovedi seriozitate si interes , perseverenta de asemenea,in comportament... in caz contrar, il vei cataloga drept neserios ,prin dezinteresul lui ! Depinde de femeie, cum si cat permite!
Subscriu
Parcă imi citeşti gândurile mele!
Hmmm?:)))..parerea mea este ca trebuie sa cunosti baietii sau baietul respectiv.. Dar oricum ce nu-mi place mie la anumiti baieti este ca unii umbla din floare in floare fara sa le pese de sentimentele a celor fete..sau faptul ca uita sa respecte o fata ..sa o salute sau sa ii tina usa , sa-i puna suc in pahar , sa vorbesca politicos cu ea ..etc.. Sau ce nu-mi place este cand un baiat nu spune ce simite pentru o fata o lasa asa sa spere:))).
Deleted Member said:
hmm..exista de tot felul.. dar asa in general nu imi place de cei care asteapta sa primeasca de la o fata ceea ce ei nu au (pe plan material)... si pe plan spiritual...faptul ca asteapta ca ea sa fie sfanta (lucru imposibil), si el sa aiba dreptul sa faca ce vrea.
Acelasi lucru se poate spune si despre fete :)