September 26, 2011 7:51 PM EEST
"Pentru baieti: Ce va place la fete?" Hmmm... interesant subiect... In general toti baietii se uita la partea fizica(Pofta firii) astfel incat inteligenta , intelepciunea etc se rezuma la un bob de fasole (asta este adevarul trist, ori se prefac ori chiar asa sunt de fapt)bineinteles ca nu toate sunt la fel(acestea sunt cazurile extreme). Spun asta pentru ca si eu sunt la fel. Si mie imi place sa vad o fata frumoasa si asa..., dar in cele din urma fata cu care chiar as vrea sa imi petrec restul zilelor ar trebui să aibă acel ceva care imi starneste dorul de a o vedea in fiecare clipa, sa fie modesta, nemachiata, serioasa, iar defectele nu conteaza atata vreme cat nu trece o clipa fara sa ma gandesc la ea...Si mai sunt multe alte lucruri de placut la fete(felul cum: zambeste, chicoteste,gesticuleaza; ochii, felul de a fi,de a gandi, reactia care o au cand isi dau seama ca un baiat le priveste intens "se rusineaza", sa fie pocaita, sa imi zica cand gresesc, sa fie directa, etc).Si defectele joaca un rol important(de ex: sa zicem ca am o prietena cu o mana mai lunga , eu o iubesc si ea ma paraseste. O sa fiu pur si simplu devastat cand o sa ma gandesc ca nu o sa mai gasesc nici o fata ca si ea "cu o mana mai lunga". Ceea ce vreau sa zic este ca si defectele sunt componente care alcatuiesc o persoana si de aceea imi place o fata anume, cu defecte cu calitati pentru ca e lucrul cu care se diferentiaza de alte fete. Si nu! nu sunt perfect [probabil sunt cel mai defect]) si nici nu alerg dupa perfectiune. Pana la urma daca as sta sa ma gandesc, tot timpul as gasi cate ceva care sa imi placa , "as putea continua o vesnicie"... Imi cer scuze daca o sa supar pe cineva cu ceea ce am scris...