Cristian R. said:
casa şi averea le mostenim de la părinti dar o soţie buna e un dar de la Domnul
Gabi Miron said:
Mi se pare ciudat cum ca nici un baiat nu a zis nimic de fizic. Sincer mie imi place la o fata sa fie draguta, sa arate bine. Pentru ca eu nu cred ca sunt prea multi baieti carora le plac doar "frumusetea interioara". Majoritatea baietilor care spun ca au fost atasati mai intai de calitatile sufletesti ale unei fete sunt cam fatarnici, cam toti baietii intai sunt atrasi de partea fizica si daca fata are multe calitati sufletesti, se "indragostesc" de ea. Dupa aspectul fizic, mie imi place la o fata sa stie cum sa te incurajeze si sa te sustina, sa nu fie profitoare si sa iti faca placere sa ii faci cate un cadou din cand in cand, sa aiba incredere in mine si nu in ultimul rand imi place simplitatea la fete. Eu personal apreciez toate fetele care nu folosesc fond de ten si care nici nu se machiaza, dar fondu de ten nu il suport deloc :P
Who Am I ...... said:
baiestilor sunteti nijte nesimtiti... vie frica si rusine sa spuneti adevarul? de ce nu spuneti ca va place numaio cand le sarutati, cand le mangaiati , asai? asta va place voua la uni.. nu trb sa va placa asta oameni buni ci sa va placa adevarul..
ups ai cam lovit baieti sub centura ,cum e vorba pe la noi,dar nu toti sunt asa,dar aproape totyi:P
david ioana said:Who Am I ...... said:
baiestilor sunteti nijte nesimtiti... vie frica si rusine sa spuneti adevarul? de ce nu spuneti ca va place numaio cand le sarutati, cand le mangaiati , asai? asta va place voua la uni.. nu trb sa va placa asta oameni buni ci sa va placa adevarul..ups ai cam lovit baieti sub centura ,cum e vorba pe la noi,dar nu toti sunt asa,dar aproape totyi:P
Manu Puiu said:
Nu stiu dc zic unii ca frumusetea exterioara nu conteaza. Credeti-ma ca conteaza enorm. D-zeu a lasat si frumusetea exterioara ca omul sa se bucure de ea si daca frumusetea exterioara trece, stati linistiti / si cea interioara trece odata cu viatza. Toate trec, important si frumos e sa te poti bucura de toate lucrurile la vremea lor asa cum le-a lasat D-zeu:) succes!
Frumusetea interioara nu trece odata cu viata. Caracterul ce-l cladesti dupa multi ani de succese, esecuri, incercari, disciplina nu dispare in 1,2,10, 20 de ani. Iti spun eu sigur. Poate dispar anumite calitati, dar apar altele cu inaintarea in varsta. Depinde mult ce "cultivi" in anii tineretii.
coco ioan said:
care mai de care spun minciuni,,,,hai sa fim seriosi,,,la toti baietii le plac la fete in primul rand exteriorul ,,,asta e ceea ce izbeste privirea...apoi vine frumusetea interioara care in mare parte lasa de dorit...nu ca noi baietii am fi perfecti dar nah asta e ,,,sau stricat lucrurile,,,,totul e desertaciune si goana dupa vant....
Foarte adevarata partea despre fete, din pacate.
make tabara said:coco ioan said:
care mai de care spun minciuni,,,,hai sa fim seriosi,,,la toti baietii le plac la fete in primul rand exteriorul ,,,asta e ceea ce izbeste privirea...apoi vine frumusetea interioara care in mare parte lasa de dorit...nu ca noi baietii am fi perfecti dar nah asta e ,,,sau stricat lucrurile,,,,totul e desertaciune si goana dupa vant....Foarte adevarata partea despre fete, din pacate.
ReBeK YO said:
mai tari sunt baietii astia cauta multe calitati intr-un vas slab.
intr un vas MAI slab,adica si voi baietii sunteti slabi.dar multumesc Domnului ca suntem mai slabe ca sa avem nevoie de protectia voastra.