Forums » Arta gatitului

Crema de vara dulce-acrisoara

  • Sufletul tău este precum o cetate.
    Ziduri înalte, poartă lată, ...  more
  • Dumnezeu este bun. Acum câteva mii de ani erau niște băieți care...  more
  • Dacă te-ai descrie vreodată într-un singur cuvânt , care ar fi ?...  more
  • Istoria ne învață că bunica Bisericii Ortodoxe (Biserica Bizanti...  more
  • De la Pasti pan'la Rusalii
    Am stat doar in rugaciune,
    Asteptand ...  more
  • O umbră-i omul pe pământ
    autor: Nichifor Nicu
    18/05/2020/ ora: 1...  more
  • An article about the differences between love and lust hardly se...  more
  • Salutare oameni, doresc sa recomand tuturor oamenilor interesati...  more
  • Pe zi ce trece se simte o nerăbdare în societate și am o stranie...  more
  • Hear what Jesus says about divorce and remarriage. The clause &a...  more
  • Anii 30 d.Hr, primăvara. O zi ce părea obișnuită pentru mulți s-...  more
  • Există ceva neatins de virus, neatins de arme, de foc, de tsunam...  more
  • Cugetând într-o seară, m-am mâhnit în sinea mea înțelegând o rea...  more
  • Cine sunt ei?
  • Un profesor se plimba prin fața tablei în timp ce preda clasei d...  more
  • Azi m-am gândit să vă scriu voua, oameni care ați simțit cât de ...  more
  • Lipește-ți viața de Scriptură
    autor: Nichifor Nicu
    25/03/2020. o...  more
  • 3 Adevăruri încurajatoare de amintit când lucrurile se precipită...  more
  • -
  • Robia amvonului
    autor: Nichifor Nicu

    Avem frați ce nu renunță l...  more
    • 1 posts
    June 5, 2010 7:01 AM EEST
    Ingrediente:

    200ml de sirop de soc
    200gr de iaurt
    sucul de la o lamaie
    200ml de smantana dulce pt frisca
    200gr de capsuni si ceva zahar dupa gust
    Posted
Image

    Gelatina o punem pt 5-10 minute in apa rece
    Iaurtul, siropul de soc si sucul de lamaie le ametim cu mixerul
    Posted
Image

    Am inferbintat 50ml de smantana pt a dizolava gelatina si am amestecat cu iaurtul, am dat castronul un pic la frigider,am batut si frisca si am amestecat tot cu iaurtul care intre timp sa intarit un pic
    Posted
Image

    Am pus intr-o forma, folie alimentara, un strat de piscoturi ,am turnat mixul si am dat la frigider.
    Capsunii i-am taiat cubulete si i-am pus pe foc cu zahar dupa gust si un pic se zeama de lamie, am lasat pina sa topit zaharul si a bulbucit un pic
    Posted
Image


    Posted
Image

    sosul obtinut l-am strecurat si asezat peste crema ,am lasat la frigider pina a doua zi.
    Posted
Image
  • June 5, 2010 1:46 PM EEST
    Si am mancat pana s`a terminat :))
  • June 5, 2010 4:00 PM EEST
    :>
  • August 17, 2010 3:43 PM EEST
    ce fain arata :)
  • September 10, 2010 11:26 AM EEST
    fain pozele amu nush cum o fi gustu:))))
  • September 17, 2010 2:46 AM EEST
    da fac si eu:)___ioi ce bine arata___ce pofta mi'ai facut ofofof!
  • April 2, 2011 2:45 PM EEST
    pana nu apar capsunile, pofta in cui:))
  • April 2, 2011 2:58 PM EEST
    eee na sunt la magazin capsuni:)):))..numa eu nu pot sa ii mananc:((:((..se pare k fac alergie de la ei:)):))
  • August 19, 2011 3:07 PM EEST
    No Sora pentru ca ai pus si poze;ai facut si cu mânuțele tale nota 10************yam yam yamy yamy yamy