October 22, 2010 5:16 PM EEST
Mă pot lauda cu un pic de vechime în PomVerde şi clic după clic, mi-a venit ideea să scriu. Si-o să scriu chit că prea puţini o să citească asta sau şi cei care vor citi nu se vor da în lături "să latre" pentru a mă contrazice. Dacă ai argumente biblice, nu ezita.
Fetelor, ce urmăriti când va faceţi poze în tot felu de poziţii care te trimit cu gându la extrema erotică?
Când în fotografia postată aici stai cu mâna dreaptă după ceafă pentru a se evidenţia proeminentul piept iar mâna stânga pe fund care şi ăla e bine conturat şi scos la relief? Poziţie de "femeie fatală" .
Să trecem la alt capitol şi mai interesant, ţuguiatul buzelor. Bineînteles că după ce ţi-ai încărcat botu` cu cantităţi industriale de gloss, ruj sau ce ştiu eu ce mai e pă trend acuma, dă bine într-o poză să stai ca o piţipoancă ce-o găseşti la tot pasu` pe Hi5, şi asta doar ca să primeşti de la vre-un semidoct, comentarii de tipul: "nice", "nais", "scumpika", "dulcika" , "simpatika".
Hai mă... atât e tot ce poţi?
Lexixul limbii române cuprinde o sumedenie de cuvinte prin care poţi să-ţi exprimi aprecierea faţă de o fotografie, tu continuă să fi neinspirirat!
Să te întreb şi pe tine ceva: de ce stai încordat în poze? Evident, să vadă tot poporu, musculatura ta bine lucrată câteva luni la sală, să atragi tot felul de comentarii enumerate mai sus.
N-am nimic cu fotografiatu` astă digital, care-ţi permite să-ţi trânteşti poze cât te ţine bateria, întrabă-te un lucru: Dacă Domnul ar vrea să apară într-o poză cu tine, ceeaşi poziţie ai adopta-o ?
Un sfat: pune-te şi tu şi mai citeşte un subiect ziditor de la rubrica de forum, că ţi se dă mancare proaspătă şi tu tot prin gunoaie umblii !
P.S. Iarta-mă că te-am făcut boschetar spiritual!