Forums » Droguri & Alcohol & Sex etc...

Copii de vanzare!!!

 • Probabil că oamenii care nu au auzit de Fecioara Maria până acum...  more
 • El, noi și groapa cea de toate zilele. ~Florin Ianovici

  Cu greu...  more
 • I
 • I
 • Este întrebarea pe care uiți să ți-o mai pui când totul merge bi...  more
 • Timp de petrecut în rugă
  Pentru tot și pentru toți
  Cred că astăz...  more
 • Un spic de grâu ce l-ai luat
  Din lanul aproapelui tău ,
  Din ac...  more
 • Botezul cu Duhul are două faze în Faptele Apostolilor: (1) Faza ...  more
 • Nu sunt atât de naiv încât să cred că acest articol va aduce o s...  more
 • <h1>PożYczki Online</h1><br>pożyczki bez biku ...  more
 • Smintiți la suflet
  autor: Nichifor Nicu
  06/09/2020. ora: 19:15
  ...  more
 • N-avem pic de compasiune
  autor: Nichifor Nicu
  28/08/2020. ora: 1...  more
 • Patru moduri prin care putem alege dragostea

  1. Încurajați-vă u...  more
 • Cel ce va face spărtura se va sui înaintea lor.

  Mica 2:13

  Fiin...  more
 • Ți se pare că nu faci nimic deosebit în viața aceasta? Ai un job...  more
 • Omul are vocația bucuriei. Așa am fost creați. Chiar și când o c...  more
 • Cum arata planificarea concediului anul acesta...
 • E tristă și cu lacrimi despărțirea
  autor: Nichifor Nicu
  07/08/20...  more
 • Crede-L pe Hristos
  autor: Nichifor Nicu
  24/07/2020. ora: 05:40
  ...  more
 • Sunt un om care își dorea să devină elvețian dar acum mi-am dat ...  more
 • November 25, 2011 2:53 PM EET
  ROMANIA – ADOPTII INTERNATIONALE SAU EXPORT DE COPII?
  Am citit si noi, la fel ca unii dintre d-tra, cu surprindere si consternare, ca saptamina trecuta Camera Deputatilor a votat un proiect de lege pentru reluarea adoptiilor internatioanle a copiilor nostri. Suntem dezamagiti si perturbati. Din mai multe motive. Starea demografica a Romaniei este jalnica. Adoptiile internationale vor contribui in mod direct la declinul demografic continuu al tarii. Milioanele de romani care de 20 de ani incoace au parasit Romania contribuie la progresul demografic, ori ameliorarea crizei demografice, al tarilor in care s-au stabilit. Transformarea acestei practici intr-o politica oficiala a tarii ni se pare un lucru neintelep. Cele citeva mii de copii romani care in cursul anilor vor fi dusi din Romania si se vor instraina de tara de bastina ar putea usor fi o binecuvintare pentru tara in care s-au nascut. Multi dintre ei, insa, vor deveni o binecuvintare pentru tarile straine in care vor ajunge. Romania are nevoie de medici, oameni de stiinta, diplomati, oameni de afaceri si personalitati talentate asa cum are fiecare natiune. Lipsa de intelepciune a Guvernului in aceasta privinta e surprinzatoare si chiar irita. 
   
  In plus, Romania trebuie sa investeasca in orfanii tarii. Ori daca nu o face, trebuie sa invete sa o faca. Orfanii sunt viitorul de miine al tari si al nostru. Lor trebuie sa li se acorde un loc special intre prioritatile natiunii. Trebuie priviti ca niste fiinte cu potential promitator pentru societate, nu ca o povara. Daca investim in ei azi, ei vor investi in noi, generatia de astazi, miine. Din asta avem cu totii de cistigat. Fiecare fiinta umana poarta in ea o comoara si un potential inestimabil. Fiecare fiinta umana e valoroasa. Datoria noastra este sa valorificam potentialul copiilor nostri. Trebuie sa ne preocupe investitia in fiintele umane mai mult ca orice. De aceea, in 2009, in contextul revizuirii Codului Civil, AFR a sugerat de mai multe ori adoptarea de catre stat a unor stimulente financiare pentru familiile romane care adopta orfanii tarii. Intretinerea si educarea orfanilor necesita resurse financiare, resurse pe care statul le-ar putea folosi mai bine si eficient acordind stimulente financiare familiilor care se ofera sa creasca acesti copii. 
   Mai mult, adoptiile internationale au degenerat intr-un comert corupt. Un comert in fiinte umane lipsit de moralitate si etica din care castiga intermediarii. O carte influenta asupra acestei practici a fost publicata acum citeva luni de sociologul international american Scott Carney: The Red Market: On the Trails of the World’s Organ Brokers, Bone Thieves, Blood Farmers, and Child Traffickers (2011). O recomandam fiecarui parlamentar si politician roman pentru a se educa asupra unor fenomene si practici imorale care se petrec sub ochii nostri, printre ele adoptiile internationale. A separa un orfan de cultura si civilizatia in care s-a nascut si crescut nu este un lucru de apucat ci unul care poate rezulta in daune majore copiilor.  
        Ne ingrijoreaza si dimensiunea diplomatica a acestui “targ” in fiinte umane cum il definesc unii. Articolul de mai jos crediteaza diplomatia americana cu reluarea adoptiilor internationale de catre Romania. Ipoteza aceasta ni se pare cit se poate de viabila. Din comertul international de copii (orfani) beneficiaza un procent foarte mare de homosexuali americani, canadieni, britanici, israeliti, si altii. Administratia Obama a facut promovarea intereselor si agendei comunitatii homosexuale americane o prioritate in politica interna si externa a SUA. Secretarul de Stat Clinton promoveaza homosexualitatea peste tot pe unde ajunge. Romania nu face exceptie la acest imperialism valoric promovat de Casa Alba care insa este respins si dezaprobat cu fermitate de crestinii americani. El se manifesta si cu prilejul participarii ambasadorului american de la Bucuresti la marsurile homosexualilor din Romania fara ca statul roman sa ia atitudine. Nu ne indoim, deci, ca homosexualii americani au pus presiune asupra diplomatiei americane sa pledeze cauza adoptiilor internationale din care si ei profita. In vara lui 2010 au incercat acelasi lucru in Rusia, dar Rusia a spus categoric nu. Letargica Romanie insa este diferita, iar diplomatia ei o reflectie a acestei letargii - e inepta. Diplomatii americani pleaca cu sacul plin de la Bucuresti iar diplotatia romana cu sacul gol de la Washington. 
   ROMANIA FARA COPII
  Romania se goleste de copii, iar parlamentarilor le arde de exportul copiilor tarii. Hemoragia demografica a tarii devine tot mai acuta. Pe masura ce trece timpul, tot mai multe articole sunt publicate pe tema asta. Ultimul pe care l-am aflat, bazat pe datele preliminare ale recentului recensamint, e urmatorul:
   Harta natalitatii! Cum a evoluat natalitatea in ultimii douazeci de ani in fiecare judet. Topul judetelor pe cale de disparitie

  de Dana Mihailovici - Noiembrie 10, 2011 - 00:28

   
  Romania se stinge incet. Nu mai este nici un secret ca suntem o tara imbatranita, cu o rata mare a deceselor, dar si cu o natalitate in scadere. Exista multe prognoze internationale, care considera ca Romania va fi printre primele tari care vor disparea sau ca populatia se va injumatati in cateva decade. Sunt studii peste studii care avertizeaza ca romanii sunt tot mai putini iar acest fapt este o realitate. Chiar si judetele Moldovei, care altadata erau pe primele locuri la natalitate, si-au mai pierdut din acest elan in ultimii ani. Econtext va prezinta evolutia natalitatii in toate judetele tarii din 1990 si pana in 2010. Inainte insa, sa vedem care este clasamentul judetelor dupa numarul copiilor nascuti anul trecut. Astfel, capitala tarii este campioana absoluta la numarul nasterilor, fapt evident prin numarul populatiei.
   Harta natalitatii: In 2010, s-au nascut 21.147 de copii in Bucuresti, mai mult decat dublu fata de urmatoarea clasata, care este judetul Iasi. In Iasi s-au nascut anul trecut 9.499 de copii. Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Constanta (8.161 de nou-nascuti), Suceava (8.001), Bacau (7.305), Prahova (7.172), Cluj (6.839), Timis (6.837). Dupa cum se observa, judetele mari, unde este cea mai numeroasa populatie, se afla si pe primele locuri la nasteri. ar pe ultimele pozitii regasim judetele mici, gen Covasna, Tulcea, Salaj, etc.
  .....................................................................................................
   
  Cei ce doriti mai multe informatii, acesati siteul:http://www.alianta-familiilor.ro/
  E un semnal de alarma!Romanii de pretutindeni, treziti-va!!!
   
 • December 5, 2019 10:49 AM EET
  一个人的胸部大小完全取决于脂肪累积量,很多人都会发现太瘦的人 http://fngzasia.com ,正常情况下就没有办法拥有完美的胸部的,这往往是很多瘦子的遗憾 http://fngzweb.com 。其实选择专业的丰胸产品,可以让脂肪得到一定的储存,可以让胸部看起来更大 http://fngzaa.com ,形态也会变得更好,很多美容机构都开始注重这方面的发展。但需要值得注意的是、 https://1807614030.wixsite.com/fngzsite ,千万不要所以在网上购买,小心丰胸不成,反而影响健康。