Forums » Prezentari

Semnul fiarei !

 • Cuprinde-mă, Doamne cu funia dragostei Tale,
  Căci eu sunt ca o f...  more
 • Mă țin de haina Ta
  autor: Nichifor Nicu
  13/10/2021/ ora: 01:20

  ...  more
 • Religia și credința
  autor: Nichifor Nicu
  06/10/2021. ora: 23:10
  ...  more
 • Libertate cu miros de dictatură
  autor: Nichifor Nicu
  04/10/2021....  more
 • https://cumvaplace.ro/inghetata-de-catina/?fbclid=IwAR3-zvoM68uQ...  more
 • Stăteam aseară de vorbă cu câțiva tineri și povesteam despre ace...  more
 • Săculețul cu pietre
  autor: Nichifor Nicu
  23/09/2021. ora: 19:50
  ...  more
 • Dacă aveți în anturajul vostru sau în familia voastră ( pentru c...  more
 • Caracterul pocăinței
  autor: Nichifor Nicu
  20/09/2021. ora: 19:20...  more
 • Ţi-ai dori o biserică care să-ţi împlinească nevoile ? Ai dori o...  more
 • A fost un moment în viața mea în care pur și simplu nu mai vedea...  more
 • https://doctormenci.ro/ceai-de-foi-dafin/
  https://doc.ro/sanatat...  more
 • by Gabriel Daniel


  A căutat cel rău metode , să prindă tinerii ...  more
 • Să fii onest cu ceea ce ești în fiecare zi .
  Să fii sincer cu fe...  more
 • Prietenia cu Hristos
  autor: Nichifor Nicu
  24/08/2021. ora: 21:40...  more
 • <br><br><br>Laptop replacement keys can save y...  more
 • Poporul Domnului era de zile-ntregi în teamă
  Căci în război cu f...  more
 • "Câteva mici observații despre politețuri care încep să fie...  more
 • Am auzit o poveste africană. «Într-un sat de munte, s-a construi...  more
 • Mă urmărește de o vreme încoace cuvântul " liniște " ....  more
  • 400 posts
  March 31, 2012 1:55 PM EEST

  Celebrul  capitol 13 din Apocalipsa lui Ioan, ne descopera  doua ,,fiare’’care lucreaza impreuna pentru nimicirea copiilor lui Dumnezeu, adica al crestinilor autentici care au credinta lui Isus Hristos si pazesc poruncile lui Dumnezeu. (Apoc.14,12)

  Fiara a doua va forta lumea sa asculte de prima fiara, adica sa i se inchine. Inchinarea este un act  de ascultare si de supunere cu reverenta (aplecare a trupului cu atitudine de stima si respect suprem  fata de o anumita persoana, in speta, Papa de la Roma ! )

  Dar mai intai sa identificam fiarele;

  Prima fiara;  http://www.youtube.com/watch?v=Rg5OXTjZkVk&NR=1

  A doua fiara; http://www.youtube.com/watch?v=pMJGIS7zZ-M&feature=related

  Asadar, prima fiara este, Papalitatea ! Statul Vatican !

  A doua  fiara este America protestanta !

  Trebuie sa subliniem faptul ca America se straduieste sa unifice toate bisericile si sa puna in fruntea lor pe…Papa de la Roma ! Aceasta uniune se numeste Alianta Evanghelica. Simplu.

  Important  si demn de retinut este si faptul ca Papa de la Roma este marele Antihrist care poarta numarul  666.


  Asa se calculeaza nr. 666. http://www.youtube.com/watch?v=gHBB7kUvuY4


  Am vazut ca titlui de Vicarivs Filii Dei ,titlul pe care si l-au permis papii sa-l poarte ,insumeaza  nr.-ul 666…


  .Dar nu este doar atat.

  Radacina patrata a Suprafetei statului  Vatican este 666….sau altfel spus, daca incadram suprafata acestui stat intr-un patrat, obtinem  o lungime a laturii de 666 metri. Suprafata este data in toate publicatiile ca fiind 0,44km patrati,adica 440000 metri patrati.Ca sa se potriveasca exact ar trebui sa fie de 443556 metri patrati. Dar eu sunt convins ca asa este in realitate. Toate publicatiile au dat cifra aproximativa, nu cea reala. Apoi, este posibil sa existe interese sa nu se stie. Dar si asa , pentru credinciosii lui Dumnezeu este suficient. Nu vi se pare interesant? Vorbeste ceva Apocalipsa despre patrate, cuburi, cetate sfanta? Sa fi fost o provocare a lui Dumnezeu spre identificarea Antihristului cand a incadrat cetatea sfanta, Noul Ierusalim, intr-un patrat?. Oare o fi stiut Satana lucrul acesta cand s-au delimitat granitele statului Vatican?...O sa aflam noi la revenirea Domnului,nu-i asa?

  In concluzie,nr.-ul acesta 666 din titltu Papei,Vicarivs Filii Dei, ne scoate in evidenta Antihristul ca persoana. Iar faptul ca si teritoriul peste care domneste  poarta aceasta amprenta 666 ne convinge si mai mult despre cum stau lucrurile.      Multumim Doamne !

  Sa revenim la semn.

  Apocalipsa ne descopera faptul ca la vremea sfarsitului, toata lumea va purta pe mana dreapta sau pe frunte un semn, numele Fiarei sau numarul numelui ei. O singura exceptie va fi, o ramasita de credinciosi care nu vor admite acest semn, chiar cu pretul vietii lor. Nesupunerea lor va conduce la darea unui decret de moarte impotriva tuturor acelora care nu vor asculta de autoritatile unite ale bisericii cu statul.

  In toata mass-media  se vorbeste despre implantarea unor micro-cipuri  ca fiind semnul fiarei.

  Sa vedem daca acesta este semnul despre care ne vorbeste si spre care ne conduce Biblia .

  Mai intai sa punem niste intrebari; Cine credeti dumneavoastra ca va admite sa i se implanteze sub piele un microcip cu numarul 666, cand toata tara si lumea  vorbeste doar despre asa ceva ? Doar cei indiferenti desigur (ca sa nu zic altfel)….Eu nu cred ca va fi asa. Cred ca este posibil sa ni se implanteze microcipuri , dar fara ca acestea sa aiba nr.-ul acesta  666. Si toata lumea va trebui sa poarte asa ceva pentru identificare. Dar daca  nu acesta este semnul fiarei, care este? Si oare, va fi un semn vizibil? Eu nu cred.

  DEUTERONOM  6.6-8 ,..Şi poruncile acestea, pe cari ţi le dau astăzi, să le ai în inima ta. Să le întipăreşti în mintea copiilor tăi, şi să vorbeşti de ele cînd vei fi acasă, cînd vei pleca în călătorie, cînd te vei culca şi cînd te vei scula. Să le legi ca un semn de aducere aminte la mîini, şi să-ţi fie ca nişte fruntari între ochi.

  Retinem expresiile;semn la maini si fruntari intre ochi…Ce inseamna aceasta?...simplu, sa  avem in inima legile si poruncile lui Dumnezeu. Sa ne gandim in permanenta la ele, sa fie ca si cum am avea un semn pe frunte sau la mana. Daca am avea un semn pe frunte sau pe mana l-am vedea in permanenta. Asa este si cu legea lui Dumnezeu. In modul acesta trebuie sa privim lucrurile.

  Asadar, cei care au in inima si in mintea lor legile lui Dumnezeu si lucreaza la implinirea lor in viata lor si a altora, sunt ca si cum ar avea un semn pe frunte sau pe mana. Acesta nu este un semn fizic, vizibil , el se poate vedea doar din activitatea credinciosilor. Asa  este si cu semnul fiarei. El nu este un semn fizic, vizibil, ci este o atitudine interioara de credinta , de supunere si ascultare fata de Fiara ! Intelegeti? Fata de poruncile date de ea ! Deci , insemnarea cu numarul 666 este una in spirit, simbolica, in duh, nu se vede decat din activitatea celor in cauza prin credinta, supunerea si ascultarea lor fata de cel care poarta cu adevarat acest numar 666, si  care  este Papa de la Roma.

  Sa explicam si printr-o ilustratie.   Sa zicem ca Traian Basescu are numarul  6. Radacina patrata a statului roman este tot 6. Si tot asa fiecare tara cu seful ei care are un numar  si o   radacina patrata a statului  care este identica. Noi apartinem acestui stat roman,nu? Suntem reprezentantii acestui numar.? Sigur ca da !

  Catolic inseamna universal. Biserica catolica se intinde ca o caracatita. In curand, aceasta biserica condusa de Papa (Antihrist) se va impune din nou la nivel mondial, asa cum a facut-o in evul mediu. Cine nu i se va supune  si inchina nu va avea drept de vanzare si cumparare, apoi va fi condamnat la moarte. Aici este rabdarea sfintilor  care pazesc poruncile lui  Dumnezeu si credinta lui Isus. Evident ca se va recurge la sarlatanie, la semne si minuni, ca sa duca in eroare chiar si pe cei alesi. Dar nu va reusi. Chiar daca  zice ca va lucra in numele lui Isus Hristos.El va prezenta  lumii un Decalog schimbat, o lege schimbata. (vezi Dan.7,25..-se va incumeta sa schimbe vremurile si legea), si va forta lumea sa i se inchine. Si toti aceia care nu au gasit placere in Adevar, i se vor inchina, toti aceia care nu au dorit sa se pocaiasca asa cum a cerut Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos, toti aceia care nu au vrut sa li se scrie numele in cartea vietii.

  Semnul lui Dumnezeu 

  Exod 31.12. Domnul a vorbit lui Moise si a zis:

  13. "Vorbeste copiilor lui Israel si spune-le: "Sa nu care cumva sa nu tineti Sabatele Mele, caci acesta va fi intre Mine si voi si urmasii vostri un semn dupa care se va cunoaste ca Eu sunt Domnul, care va sfintesc.

  14. Sa tineti Sabatul, caci el va fi pentru voi ceva sfant. Cine il va calca va fi pedepsit cu moartea; cine va face vreo lucrare in ziua aceasta va fi nimicit din mijlocul poporului sau.

  15. Sa lucrezi sase zile; dar a saptea este Sabatul, ziua de odihna inchinata Domnului. Cine va face vreo lucrare in ziua Sabatului va fi pedepsit cu moartea.

  16. Copiii lui Israel sa pazeasca Sabatul, praznuindu-l, ei si urmasii lor, ca un legamant necurmat.

  17. Acesta va fi intre Mine si copiii lui Israel un semn vesnic; caci in sase zile a facut Domnul cerurile si pamantul, iar in ziua a saptea S-a odihnit si a rasuflat."

   

  Sa nu credeti ca este valabil doar pentru Israeliti.In noul testament este scris ca noi cei care urmam pe Isus suntem urmasii israelitilor, Israelul spiritual.

   

  Asadar, semnul lui Dumnezeu este ziua de odihna, ziua a saptea, sambata. (Ce-mi place ca Biserica Ortodoxa a recunoscut asta)

  In mijlocul Decalogului  troneaza semnul lui Dumnezeu.

  Oare in mjlocul Decalogului schimbat, ce semn troneaza?  Spune Isaia si Ezechiel ca Satana a dorit sa fie ca Dumnezeu. Privind in acest context nu este de mirare ca Satana a pus si el o alta zi de odihna si inchinare. Care sa fie aceasta?.

  Haideti sa urmarim o declaratie a conducatorilor catolici de la Vatican…

   

  Declaratii istorice cu privire la schimbarea Sabatului

  1. Ca raspuns la intrebarea “Puteti dovedi ca biserica are puterea de a intitui sarbatori legiferate?”, Stephen Keenan a scris: “Daca nu ar fi avut o astfel de putere, nu ar fi putut face schimbarea la care toate religiile moderne adera, si anume nu ar fi putut inlocui sarbatorirea Sabatului Zilei a Saptea cu sarbatoarea Duminicii, prima zi a saptamanii – o schimbare pentru care nu exista nici o autorizare scripturistica” (Stephen Keenan, A doctrinal Catechism, p. 174)
  2. “Puteti citi Biblia de la Geneza la Apocalipsa si nu veti gasi nici macar un singur rand care sa autorizeze sfintirea Duminicii. Sfanta Scriptura porunceste ca o obligatie religioasa pazirea zilei de Sambata, o zi pe care noi nici odata nu o sfintim” – Cardinal Gibbons, Faith of Our Fathers, p.111, 112
  3. Monseniorul Segur a scris: “Biserica Catolica a fost aceea care a transferat aceasta odihna asupra zilei de Duminica, in amintirea invierii Domnului nostru. Astfel, sarbatorirea Duminicii de catre protestanti reprezinta un omagiu pe care il aduc (in ciuda propriilor convingeri) autoritatii Bisericii Catolice” – Monsenior Segur, Plain Talk About Protestantism of Today, p.225..” Observati limbajul folosit de unul dintre catehisme:
  Intrebare: “Care zi este Ziua de Sabat?”
  Raspuns: “Sambata este Ziua de Sabat.”
  Intrebare: “De ce sarbatorim noi Duminica in locul Sambetei?”
  Raspuns: “Noi sarbatorim Duminica in locul Sambetei deoarece Biserica Catolica, in Conciliul de la Laodiceea (A.D. 336) a transferat solemnitatea de la Sambata la Duminica” – Rev. Peter Geiermann, C.SS.R., The Convert’s Catechism of Catholic Doctrine, p. 50, 2 nd edition, 1910


  Cu ce drept?..  Intrebam noi !

  Asadar, Biserica Catolica insista sa ne spuna ca semnul autoritatii lor de a schimba vremurile si legea sta in schimbarea pe care au facut-o cu ziua de odihna! (si mai adaug eu si schimbarea inceputului de an la 1 ianuarie facuta de un alt papa, Grigore al treisprezecelea. Inceputul de an fixat de Dumnezeu a fost in luna spicelor,Nissan(martie-aprilie),…dar asta este o alta poveste pe care nimeni nu o ia in consideratie).

  Care este semnul Fiarei, semnul autoritatii ei cu care se lauda? Acesta este ziua de odihna ,Duminica. Ziua soarelui. (Sunday-  sun=soare;day=zi) Interesant nu?  -cautati pe net , ziua soarelui si o sa vedeti .

  Vedeti dumneavoastra, implementarea in mintile oamenilor a faptului ca Duminica este ziua de odihna lasata de Dumnezeu, inseamna pecetluirea cu semnul fiarei 666, deoarece este semnul autoritatii ei. …Vedeti cata subtilitate?.Vedeti cata diversiune cu cipurile? Aceasta este siretenie draceasca.  Repet ca este vorba despre o atitudine launtrica de credinta si acceptare a acestor invataturi false.Cine adera la ele, adera de fapt la cel care le-a dat, adica Antihrist.   

  In curand va fi dat un decret   Duminical. Mai intai in America, apoi in toata lumea. Decretul va consta in obligatia de a nu lucra in ziua de Duminica si probabil in obligatia de a merge la biserica. Sigur in obligatia de a ne inchina inaintea Papei. (Intrati pe google, decret duminical si o sa va lamuriti).Cine nu se va conforma nu va avea drept de cumparare si vanzare, apoi decret de moarte. Nu va suparati ca repet, nu? Repetitia este mama invataturii si..intelepciunii. Cine va crede ca toate astea sunt de la Dumnezeu si le va respecta, se va chema ca este insemnat pe frunte(vezi din nou Deuteronom,6.6-8). Cine nu va crede dar  va asculta de frica, va fi considerat ca si cand va fi insemnat pe mana. Mana simbolizeaza lucrarea, si de ce nu inchinarea exterioara! Formala. Dar si calauzirea. Un orb ca sa-l conduci il iei de mana si faci ce vrei cu el. Si cand un orb calauzeste un alt orb, spune Scriptura ,cad amandoi sub rotile tancului Antihrist, nu?

  Aceasta este povestea adevarata despre semnul fiarei.

  Implantarea cipurilor poate fi adevarata. Dar cipurile in sine, nu reprezinta semnul fiarei. Ele pot deveni un alt semn al fiarei daca implementarea lor este conditionata de inchinare inaintea fiarei, de aderare la legea Duminicala data de el. Dar nu vor avea niciodata numarul 666.,intelegeti, altfel nimeni nu-l va accepta ! Ele vor fi folosite in loc de buletin de identitate. Probabil toata lumea va avea asa ceva. Problema va apare cand se va cere inchinare fata de aceasta autoritate bisericeasca , fata de Papa. Este posibil ca pe buletinul electronic(in cip) sa se treaca apartenenta religioasa. Daca esti supusul papei, respectand legile date de el, existi.Daca nu, esti condamnat.

  Daca nu se va ajunge la cipuri, pot fi folosite carduri.

  Sa concluzionam si sa terminam

  Indiferent ce va fi, trebuie sa existe ceva pentru identificare. Dumnezeu spune ca lumea va fi inselata.Toti aceia care nu si-au dat silinta sa se apropie de Dumnezeu prin Isus Hristos, se vor inchina fiarei.

  Acesta este scenariul. Indiferent ce va fi, card, microcip, sau altceva, daca  nu se va conditiona implementarea sau purtarea lor, de inchinare inaintea fiarei, toata lumea le vor avea. Daca se va conditiona, ramasita nu se va conforma. Sa retinem ca pecetluirea cu semnul fiarei este o actiune a mintii noastre de acceptare a unor porunci straine de Sfanta Scriptura, de credinta intr-o persoana care pretinde ca este reprezentanta lui Dumnezeu, si chiar Dumnezeu, si de inchinare inaintea ei! Aceasta este fiara, cea care are numarul 666, atat in numele ei, Vicarivs Filii Dei, cat si in suprafata statului pe care il conduce. Acceptand toate astea, acceptam pecetluirea .Este ceva foarte finut, nu se vede cu ochiul fizic ci cu ochiul spiritual, duhovnicesc. Domnul sa ne ajute sa intelegem.  Amin !


  This post was edited by Daniel Oprita at March 31, 2012 2:44 PM EEST