Forums » Marturii

Religia mea !

 • Would you like soccer? Can you desire that you can be much bette...  more
 • <br><br>Joker338 pun di dukung oleh financial instit...  more
 • Baseball is really a beloved sport activity amid a lot of people...  more
 • <br><br>Select 1xbet soccer or other sports to all t...  more
 • <br><br>We have been exceptionally impressed with th...  more
 • The opportunity to acquire photographs is among the very best in...  more
 • Many people love playing baseball, but unfortunately most people...  more
 • Many people love playing baseball, however so many people are no...  more
 • Atunci când zâmbește un copil este ca și cum ar zâmbi Dumnezeu. ...  more
 • Adu-Ţi aminte de făgăduinţa dată robului Tău, în care m-ai făcut...  more
 • When looking <a href="https://sportsly.xyz/">스포츠...  more
 • Sănătatea noastră este atât de vitală pentru Domnul, încât în ​​...  more
 • Născut din resturi de țărână, eu orice ar fi, voi privi doar spr...  more
 • -https://www.springfarma.com/blog/710_Ceaiul-de-galbenele--benef...  more
 • Într-unul dintre universuri suntem doar noi. Te iubesc și Tu mă ...  more
 • Aş putea spune că există o categorie de oameni în care mi-ar plă...  more
 • Undeva pe raftul bibliotecii mele se află o carte mai deosebită ...  more
 • Mulțumire
  autor: Nichifor Nicu
  03/03/2022. ora: 00:20

  ...  more
 • Voi sunteti lumina lumii.
  Harul Meu va e de ajuns
  Un castel inal...  more
 • Ai aparut din spuma marii frumoasa,ca soarele¤n priviri! Mi¤ai d...  more
  • 400 posts
  April 1, 2012 1:33 PM EEST

  Motto:   Degeaba  Ma cinstesc ei,dand invataturi care nu sunt decat niste porunci omenesti.Voi ati lasat poruncile lui Dumnezeu si tineti datina asezata de oameni.Ati desfiintat porunca lui Dumnezeu ca sa tineti datina voastra. ( Marcu 7.7-9 ). 


  Pentru ca multi s-au apucat sa spuna si sa scrie ca toate religiile duc pana la urma la Dumnezeu, m-am apucat si eu prea alesii mei frati, sa spun si sa scriu ca nu este asa. Dupa a mea pricepere si cercetare, am ajuns la una concluzie ca dihania aceasta de fiinta care se numeste necuratu se cam joaca cu coada si si-o vara pana si in cele ale crediintei ! Piei drace ! Pai daca ar fi asa ,..nu ar mai fi fost nevoie sa vina Domnul Isus Hristos Mantuitorul nostru de obste , sa ne spuna ca este nevoie de alta crediinta decat cele mostenite pana amu. Adica de cele mostenite pana in ziua cand a murit El, si chiar si dupa aceia dintre cele care isi zic ca sunt crestine !.Baga de seama ca pana si religia preoteasca din timpul Lui nu era buna ! Ca oamenii faceau lucrurile mai mult de forma decat de draga inima si cu crediinta ! Si iara zic,baga de seama ca majoritatea religiilor au fost intemeiate inainte de Hristos,iar Hristos cand fu pe pamant zisa asa;Toti cei care venira inainte de Mine sunt hoti si talhari. Acuma pricepi ?..Si care religie are legi si porunci asa de frumoase si de morale ca religia mea crestina ?...I-a uite cateva din ele.  


  DECALOGUL (CELE 10 PORUNCI) 
  1. Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine. 
  2. Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea părinţilor în copii, până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc, şi Mă îndur până la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele. 
  3. Să nu iei în deşert Numele Domnului Dumnezeului tău; căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui. 
  4. Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti. Să lucrezi şase zile şi să-ţi faci lucrul tău. Dar ziua a şaptea este ziua de odihnă închinată Domnului Dumnezeului tău: să nu faci nicio lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta. Căci în şase zile a făcut Domnul cerurile, pământul şi marea, şi tot ce este în ele, iar în ziua a şaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă şi a sfinţit-o. 
  5. Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, pentru ca să ţi se lungească zilele în ţara pe care ţi-o dă Domnul Dumnezeul tău. 
  6. Să nu ucizi. 
  7. Să nu preacurveşti. 
  8. Să nu furi. 
  9. Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău. 
  10.Să nu pofteşti casa aproapelui tău; să nu pofteşti nevasta aproapelui tău, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul lui, nici vreun alt lucru care este al aproapelui tău. . 
  Primele patru reglementează relaţia omului cu Dumnezeu şi ultimele 6 ţin de relaţia noastră cu aproapele, adică cu ceilalţi oameni. 

  Când a fost întrebat de către un învăţător al Legii Vechiului Testament, care este cea mai mare poruncă lăsată de Dumnezeu, Mântuitorul, le-a rezumat aceste 10 porunci în două şi i-a răspuns: 

  „Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu tot cugetul tău.” Aceasta este cea dintâi şi cea mai mare poruncă. Iar a doua, asemenea ei, este: „Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.” În aceste două porunci se cuprinde toată Legea şi Prorocii.” (Matei 22:37-40)…

   
  Ce spuneti,..in care religie gasim asa frumusete de invataturi? Adevarat ca in nici una !...Si nu este numai atat ! 
  Iata si un exemplu din multele exemple de dragoste si iubire din partea lui Dumnezeu Tatal si din partea lui Isus Hristos Fiul Sau;.

  .Femeia aceea care se astepta sa fie condamnata la moarte si omorata cu pietre. Ce i-a zis Isus.: Femeie,..nici eu nu te condamn , du-te si nu mai pacatui. Exemplu de dragoste,dragoste si iertare ,bunatate si marinimie,…..Dar Mahomed ce spune ? Ce fac musulmanii cu femeile prinse in adulter ?..Brr..parca ma ia cu frisoane ! Asa invatator si religie,..mai bine lipsa ! 
  Sa vorbesc si despre reancarnarea necrestiina ? Ce-mi ofera ? Un ciclu infinit de vieti aici pe pamant in incercarea de a ma purifica prin propriile fapte, si acelea egoiste. Repetabile vieti petrecute in saracie si mizerie, in chin si suferinta ! Foarte trista perspectiva ! De neacceptat. Si neadevarat. Nu se poate compara cu religia crestina care ofera in dar invierea din morti si viata vesnica. Un cadou din partea lui Dumnezeu. Isus Hristos care a luat asupra Sa pacatul meu si al tau,ca eu si cu tine sa pot,sa poti avea pace si liniste. 
  In care religie, ala de a facut-o, a putut spune despre el ca este Dumnezeu, si sa o si dovedeasca? Pai Isus Hristos a inviat din morti, a facut sa apara maini si picioare la ciungi, a vindecat fel si fel de boli,..a poruncit chiar si vantului care batea pe mare si el s-a oprit. Vezi mai taica ce facea Isus ? Buda ala, a facut asa ceva? Si toti ceilalti,..care mai sant ?..stai ca mai stiu si eu vreo doi; aia hindusii cu Crisna, cu unu Visnu,..mai sant si musulmanii cu Mahomed al lor. Se inchina la vaci, la copaci, la elefant, la serpii. 
  In urma cu vreo douazeci de ani era cat pe ce sa puna dracu mana pe mine. Sa va povestesc pe scurt cum. 
  Am vazut niste afise care vorbeau despre o forma de Yoga,..cu o cucoana care desi era moarta cica iti dadea putere. Shri Mataji Nirvala Devi se numea. Si m-am dus si eu ca prostul sa vad ce si cum. Ne-au pus pe niste scaune si in fata noastra pe o masa era o icoana cu moarta asta,…Noi ne inchinam inaintea ei si-i rosteam numele, rugand-o sa ne dea ajutorul. Shri Mataji fa asa, Shri Mataji pe dincolo,..si uite asa dracu se prapadea de ras pe seama noastra. Despre Iisus Hristos nimic.Pe atunci nu stiam ca inchinandu-ma inaintea icoanei moartei asteia era pacat, ca era o invocare a mortilor pe care Dumnezeu o interzice. Dar cata lume este constienta de asta ? O tara intreaga se inchina la statui si icoane ! Zeci si sute si mi de religii, care mai de care mai frumoase pe dinafara, dar in interior putrede, departe de Invatatura lui Dumnezeu, fara de Hristos,..sau daca pomenesc de Isus o fac doar asa, de forma, ca sa duca in eroare, sa pacaleasca. Se folosesc de Numele Lui dar nu asculta de invataturile lui. Ce pacaleala ! 

  Unii zic ca nu conteaza in ce religie esti, sau in ce denominatiune esti, ..la baptisti, la penticostali, la sambatari, la ortodocsi, la catolici, la,la,la… Dar cum sa nu conteze mai fratilor ? In unele dintre aceste biserici se inchina la icoane,la  morti , la moaste, tin ziua de odihna a Antihristului (adica sunt insemnati cu 666 ), si cate si mai cate ! Adica traiesc in Fara-de-lege !...si noi stim ca Domnul a zis, departativa de Mine voi toti cei care ati trait in fara-de-lege ! Matei 7.23.

  Va spun iarasi ca in lume au aparut multi amagitori si antihristi,..sa nu va lasati amagiti,..acuma au aparut si cu paranormalu asta,..cica se poate vorbi cu mortii si ca mortii pot sa aiba grija de noi. De parca Dumnezeu si-a pierdut puterea ! N-ati citit in sfanta noastra evanghelie cum Dumnezeu a interzis conversatia cu mortii,..si cum Saul a fost lepadat de Dumnezeu tocmai din aceasta cauza ? Ca dracu ia chipurile celor morti cum a luat chipul lui Samuel si ne pacaleste ? 
  Si ar mai fi multe de spus despre religiile astea care zicese ca cica duc tot la Dumnezeu,..dar eu cred ca este suficient,..nu ar incapea tot ce s-ar putea spune despre astea pe tot internetul din lumea asta cred. Nu-I asa? Ca Domnul Isus ne da lumina ca sa luminam si sa vedem amagirea din intuneric. Sa deosebim ratacirea de adevar ! 
  Doamne ajuta ! 

 • June 11, 2013 5:07 PM EEST

  Va spun iarasi ca in lume au aparut multi amagitori si antihristi

  Amin! Ellen White o pun in capul listei, sa se tina de mana ca William Branham si Charles Russel.

   

   

  • 273 posts
  July 3, 2013 2:19 PM EEST

  Eu cred ca acesti oameni au de cine sa fie judecati,eu nu am citit ceea ce au scris,dar important este sa nu contrazica Biblia...

  • 400 posts
  July 3, 2013 3:15 PM EEST
  simina simina said:

  Eu cred ca acesti oameni au de cine sa fie judecati,eu nu am citit ceea ce au scris,dar important este sa nu contrazica Biblia...

   poi tocmai aici de buba, ca toate aceste religii contrazic religia crestina, si chiarsi in cadrul crestinismului e problema ca f.multe denominatiuni ,,crestine'' nu prea sunt crestine (ma refer strict la doctrina,..nu laoamenii de rand, pe oameni are cine sa-i judece )

  • 400 posts
  July 3, 2013 3:20 PM EEST
  Liviu Popovici said:

  Va spun iarasi ca in lume au aparut multi amagitori si antihristi

  Amin! Ellen White o pun in capul listei, sa se tina de mana ca William Branham si Charles Russel.

   

   

   

   Ellen White a incercat sa invete lumea ca Iacov avea dreptate cand a zis ca , credinta fara fapte e moarte. Ea nu spunea oamenilor ca Legea nu mai e valabila, si astfel sa dea liber la pacat, dar tu esti confuz, spui ca legea nu mai e valabila si ca nu mai trebuie pazita, dar apoi zici ca tu nu furi, nu minti, nu curvesti, nu ucizi, etc, ceea ce inseamna ca totusi, pazesti ceva din Lege. Problema ta si a marii majoritati este ca tu (voi) alegeti ce vreti din Lege, si nu paziti tot ce trebuie pazit.

 • July 3, 2013 3:25 PM EEST

  Ti-am mai explicat de 10x si o mai fac o data. Eu nu fur pentru ca in Har am porunca sa nu fur, nu pentru ca in Lege imi zice sa nu fur. Eu nu tin Legea.

  Dupa rationamentul tau, implinesc si legea budistilor pentru ca si ei au lege sa nu furi. Intrebare logica: o implinesc pe a budistilor? Da-ti singur raspuns, eu il am.

  • 400 posts
  July 3, 2013 3:38 PM EEST

  Porunca din Lege, sa nu furi, nu este a budistilor in sensul ca ei au dato, ci ea a fost insusita de budisti de la Dumnezeu. Deci porunca aceasta si tot ce este bun, in orice religie, isi are originea in Dumnezeu.

  In crestinism, in Har, poruncile sunt scrise de Dumnezeu in minte si in inima (Evrei 8:10 si 10:16),iar crestinul le respecta instinctiv,in mod natural.

  Problema este ca datorita duhului lui Satana, omul se supune cu greu sau nu se supune deloc acestui proces de inscriere a Legii in minte si inima.

  Unii accepta doar o parte din lege si foarte putini se supun total pentru ca Dumnezeu sa inscrie in minte si inima aceste legi vesnice !

 • July 3, 2013 3:53 PM EEST

  Hai sa fim serios, au citit budistii Legea data poporului Israel sa vada ca Israelul a avut o porunca data de Dumnezeu sa nu fure si ei s-a gandit ca ar fi bine sa o adopte si ei :)

  Asta cu Legea in minte e improvizatie de a voastra ca totusi sa tina Legea insa orice crestin nou testamental stie ca Legea a fost implinita de Hristos o data pentru totdeauna si nu mai suntem sub Lege.

  Sunt doua pasaje care vorbesc de legi in minte: unul e proorocie pentru Israel si zice de Lege in minte si al doilea ne vorbeste Pavel tuturor insa despre legi puse in minte si nu de Lege pusa in minte.

  Legile puse in minte se refera la constiinta omului care il atentioneaza atunci cand greseste insa si asta poate fi modelata.

  • 400 posts
  July 6, 2013 7:41 AM EEST

  Majoritatea poruncilor din cele zece au existat si exista inca si astazi in mintea si inima tuturor locuitorilor pamantului, chiar si in mintea si inima celor care nu au auzit de Iisus Hristos !

  De la mic la mare, tot copilul si batranul , stiu ca este pacat sa minti, sa furi, sa ucizi, sa nu preacurvesti, etc, etc.

  De asemenea chiar si printre politeisti exista respectul fata de zei lor, si stiu ca nu trebuie luat in desert numele propriilor zei.(asta ar fii porunca a treia, nu ?)

  Initial totul a fost perfect(ma refer la origini), insa, treptat , treptat , stricaciunea adusa in lume de Satan a pervertit aceste legi si principii din mintea si inima omului, astfel ca omul nu mai stia bine cum sa se raporteze la divinitate si a inceput sa aiba mai multi dumnezei, sa le faca chipuri cioplite si sa nu mai respecte pe Dumnezeu in ziua stabilita de El.

  In acest context de intuneric spiritual, Dumnezeu intervine si scrie Legea adevarului pe cele doua table de piatra pentru ca adevarul sa fie restabilit.

  Astazi,dracul este multumit daca reuseste sa faca pe om sa creada ca macar o porunca din cele zece nu mai trebuie implinita, deoarece stie ca in acest mod tot Dumnezeu este dispretuit pentru ca Cel ce a zis sa nu furi sau sa nu preacurvesti, a zis si sa-ti aduci aminte de ziua de odihna ca sa o sfintesti! Acum, daca nu furi sau daca nu preacurvesti, dar nu respecti ziua de odihna , te faci calcator de lege si vinovat inaintea lui Dumnezeu ca si cand ai fi calcat pe oricare dintre celelalte porunci.