Femeile sunt precum merele neculese.Cele mai bune sunt la varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca.Prefera in schimb merele cazute pe jos,care nu sunt la fel de bune,dar mult mai usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele,cand de fapt,sunt extraordinare. Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit,care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varf :)
Barbatii sunt precum merele neculese.Cei mai buni sunt la varful pomului. Majoritatea femeilor nu vor sa se intinda dupa cei mai buni fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca.Prefera in schimb merele cazute pe jos,care nu sunt la fel de bune,dar sunt mult mai usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele,cand de fapt,sunt extraordinare. Trebuie numai sa astepte sa apara femeia potrivita,care sa fie suficient de curajoasa ca sa urce pana in varf :) ( versiune modificata :p )
O versiune pt. ''domnisori'' ca sa nu se supere pe domnisoare :P :D
pff baieti , ce treaba e asta ? ce barbati sunteti voi ? :D in lok sa va urcati in copac dupa fructe de calitate , mai ok sa vina direct in '' gura '' daca se poate :P :)))
Dacă tot mi s-a șters comentariul despre merele verzi, hai să răspund și eu .. frumos.
Părerea mea e că prea vă hazardați în aprecierea merelor din vîrfu' pomului. Bunica îmi zicea mereu să mă uit prima dată la merele de pe jos, pentru că dacă sunt căzute înseamnă că au fost lovite, au fost mai slabe, și întotdeauna vor putrezi mai repede decît cele ce sunt încă în pom. Un măr căzut va avea mereu o latură bătucită, semn al impactului cu pămîntul. Asta îi știrbește ceva din frumusețe? Îi anulează calitatea de „măr”? De ce să îl lași acolo doar pentru a putrezi sau a fi cules și dat porcilor cînd poți să-i acorzi o a doua șansă? Pentru că tu ai pretenții și vrei doar ce-i mai bun? De unde știi tu că măru' ăla din vîrf nu e ciugulit de păsări? De unde știi că nu are vreun vierme ascuns?
Da' mie tot merele verzi îmi plac mai mult.
- problema este ( la merele din varf ) ca daca vine iarna , le trece vremea si cad singure din pom , fara vijelie , drujba , etc totusi ma gandeam ca poate iti cad in cap ( sper sa nu avem ghinionul asta) , in brate ( nush daca avem norocul acela :)) ) se mai poate intampla ca atunci cand le vrei pe cele din varf, e foarte posibil sa ramai doar cu incercarile si dorinta ( dezamagire totala :P ) si un ultim gand pe care vreau sa il scriu, cand apare '' curajosul '' ( sau fricosul devine curajos ) , atunci merele de jos sunt foarte revoltate si surprinse :P :D