Forums » Arta gatitului

Cheesecake de capsuni

  • Săculețul cu pietre
    autor: Nichifor Nicu
    23/09/2021. ora: 19:50
    ...  more
  • Dacă aveți în anturajul vostru sau în familia voastră ( pentru c...  more
  • Caracterul pocăinței
    autor: Nichifor Nicu
    20/09/2021. ora: 19:20...  more
  • Ţi-ai dori o biserică care să-ţi împlinească nevoile ? Ai dori o...  more
  • A fost un moment în viața mea în care pur și simplu nu mai vedea...  more
  • https://doctormenci.ro/ceai-de-foi-dafin/
    https://doc.ro/sanatat...  more
  • by Gabriel Daniel


    A căutat cel rău metode , să prindă tinerii ...  more
  • Să fii onest cu ceea ce ești în fiecare zi .
    Să fii sincer cu fe...  more
  • Prietenia cu Hristos
    autor: Nichifor Nicu
    24/08/2021. ora: 21:40...  more
  • <br><br><br>Laptop replacement keys can save y...  more
  • Poporul Domnului era de zile-ntregi în teamă
    Căci în război cu f...  more
  • "Câteva mici observații despre politețuri care încep să fie...  more
  • Am auzit o poveste africană. «Într-un sat de munte, s-a construi...  more
  • Mă urmărește de o vreme încoace cuvântul " liniște " ....  more
  • <br><br>What kind of website offers free laptop repl...  more
  • Nu se poate să fii copil de Dumnezeu și să eviți suferința . Dac...  more
  • Relațiile de prietenie toxice sunt precum otrava . Fie că o iei ...  more
  • Cei mai mari cântăreţi au început să compună în suferinţă , cei ...  more
  • Suntem în viață acum . Nu este acesta un lucru minunat ?

    Person...  more
  • Un intreprinzător din New York a deschis un magazin în care feme...  more
  • April 12, 2016 10:56 PM EEST

    Ingrediente:

    Pentru blat

    -300 gr biscuiti (petit sau cu scortisoara in functie de preferinte)

    -100 gr ciocolata amaruie

    -50 ml frisca lichida

    -50 gr unt

     

    Pentru crema de vanilie

    -200 gr mascarpone

    -200 ml frisca lichida

    -50 gr zahar pudra

    -o pastaie vanilie (sau esenta de vanilie)

    -un plic de gelatina

     

    Pentru crema de capsuni

    -200 gr mascarpone

    -200 gr capsuni

    -100 gr zahar

    -100 ml frisca lichida

    -un plic de gelatina

     

    Mod de preparare:

    1. Dam biscuitii la robot. Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida si untul pe baie de aburi. Amestecam bine si intindem compozitia de biscuiti in forma de tort tapetata cu hartie de copt. Punem la rece.

    2. Pentru crema de vanilie batem frisca lichida pana se intareste. Adaugam mascarponele frecat cu zaharul pudra si in care am adaugat si semintele pastaii de vanilie (sau esenta). Adaugam gelatina preparata conform indicatiilor de pe ambalaj si omogenizam.

    3. Pentru crema de capsuni se dau capsunii prin blender impreuna cu 50 gr zahar. Se adauga frisca lichida iar apoi mascarponele frecat cu zaharul pudra (50 gr)  si omogenizam. Adaugam gelatina preparata conform indicatiilor de pe ambalaj si omogenizam.

    4. Dupa ce s-a racit blatul de biscuiti desfacem cu atentie hartia de copt si adaugam pe un platou. Asezam in jurul ei inelul reglabil pt tort. Punem apoi cremele alternandu-le (o lingura crema de vanilie, apoi o lingura crema de capsuni etc pt un aspect mai interesant)

    5. Lasam la frigider pana se intareste apoi desfacem inelul cu grija. :D

     

    *Pt ornament eu am folosit cirese, colorant alimentar si frunze de menta :)

    *Pt blat ciocolata amaruie poate fi exclusa

  • June 27, 2016 5:43 PM EEST

    Trebuie incercata odata reteta. :)

  • June 27, 2016 5:56 PM EEST

    Merita!! E simplu si toata lumea care a mancat a fost incantata de gust, atat de asta  capsuni, cat si de cel de ciocolata