January 3, 2021 3:26 AM EET
Deleted Member said: ''Comportamentul ei e o metoda de comunicare prin care incearca sa se faca inteleasa si este frustrata din cauza asta. Nu o lua personal dar nu te baga sa ajuti. ''
-------------
AM MAI REPARAT-O am stat de vorba cu ea , am învățat-o sa vorbescă fără să țipe
Am invățat-o să comunice fără să zbiere
Am invătat-o să argumenteze, nu o să iti vină să crezi că nu putea să argumenteze si prefera să urle in loc sa argumenteze orice !
Am învățat-o să joace șah, popa prostu , septică macao,
ACUM FAC CURSURI DE PICTURĂ SI DESEN CU EA
in loc să o iau la bătaie mi-am concetrat toată furia in a face fapte bune
Intenționez să o invaț să spele farfurii , am reusit sa facem crevet impreuna, am reusit să o invăț să facă cartofi prăjiti și ouă prăjite, Am reușit sa o fac să facă curat pe masă după ce a mâncat , am reușit să o invăț să îsi ia toate lucrurile personale din sufragerie când nu se mai joacă si cănd termină cu temele
Intenționez să o conving să se culce mai devreme de ora 4 noaptea !
De si văd că acum de revelionul acesta a stat cu mama ei noaptea si ziua acasa si nici mama ei nu o pune sa se culce cu forța ! ci o lasă să stea pe net până la ora 3 dimineața!
A reușit să observe și mama ei că am reușit să o învăț să vorbescă mult mai corect
să știe să folosescă " PENTRU CĂ " șî " MULȚUMITĂ "
Acum lucrăm puțin și la gramatică am reușit să o învăț ce este acela un adjectiv ...
incerc sa o ajut să facă propoziții simple in engleză cu adjective substative si verbe
Am reusit să o ajut să numere până la 1000 în Engleză fără să mai urle ca nebuna !
Am reușit să o ajut să numere de la 100 până la 0 in engleză
Am reușit să o invăt că există și numere cu - de exemplu -1 , -2, -3 ,
Acum lucrez la a o face să nu mai vrea să dea răspunsuri pe ghicite la intrebări matematice si să urle dacă nu îi accept răspunsul ca fiind cel corect
de exemplu am reușit să o învăț să numere din 3 în 3 sau din 7 în 7
Acum încerc să o învăt să adune numere pozitive cu numere negative fara să behăie si fără să facă ca toți dracii
de exemplu -4+5 sau -2+5 aici mai are de înțeles si nu știu cum să o ajut să înteleagă mai ușor că există numere și de la 0 în jos
Am reușit să îi explic noțiunea de tabla îmulțirii știe acum tabla îmbulțirii cu 3
mă bucur că măcar a înțeles despre ce este vorba cu ce se mănâncă tabla îmulțirii
a reușit să împarta pe 9 la 3 cu mintea ei
Vad că avansează
O să mai am de lucrat la tupeul fantastic de STĂPÂNĂ DE SCLAVI
pentru că ea nu știe sa vorbescă ca și oamenii normali
ea știe doar sa dea ordine
ca și când ar fi un dictator iar toți din jurul ei doar niște sclavi care îndeplinitori ai tuturor dorințelor ei !