Forums » Sfaturi & Incurajari

Când durerea ta este prea mare !

 • Un intreprinzător din New York a deschis un magazin în care feme...  more
 • Ești al cerului copil
  autor: Nichifor Nicu
  28/07/2021. ora: 22:...  more
 • Valorile iubirii
  autor: Nichifor Nicu
  28/07/2021. ora: 20:50
  ...  more
 • Poate că stați pe gânduri chiar și în acest moment când scriu ac...  more
 • De-a lungul vieții mele am învățat să merg înaintea Domnului și ...  more
 • Cumva , într-un final , am ajuns la o concluzie frumoasă despre ...  more
 • Cum trăiesc, așa rămâne
  autor: Nichifor Nicu
  02/07/2021. ora: 01...  more
 • Pace ție ,
  Indiferent cine ai fi , atunci când Citești acest mes...  more
 • Imaginează-ți acum acest scenariu împreună cu mine :

  Dumnezeu î...  more
 • Am stat de multe ori și m-am gândit că noi tinerii ne confruntăm...  more
 • Când durerea ta este prea mare , iar ochii îți sunt mereu plini ...  more
 • Legea vorbeste de cum ar trebui sa fie omul,HARUL ne descopera c...  more
 • Sunt colecționar de meme-uri asa ca o sa le împărtășesc cu voi.
 • Luptele le vei câștiga doar pe genunchi .

  Uneori doar stau și m...  more
 • Un suspin de sus, din deal
  autor: Nichifor Nicu
  29/05/2021. ora:...  more
 • https://www.youtube.com/watch?v=FrMOW5DQabs&t=132s

  De curân...  more
 • De curând, am primit această „descoperire” și nu doar că mi-a ca...  more
 • Să fim dependenți de har
  autor: Nichifor Nicu
  03/05/2021. ora: 0...  more
 • Purtat de Dumnezeu
  autor: Nichifor Nicu
  23/04/2021. ora: 16:40
  ...  more
 • Demn de Hristos
  autor: Nichifor Nicu
  18/03/2021. ora: 23:05
  ...  more
  • 23 posts
  June 12, 2021 1:17 PM EEST
  Când durerea ta este prea mare , iar ochii îți sunt mereu plini de lacrimi ai impresia că totul în jurul tău s-a năruit sau se năruie . Ai impresia că tu ești cauza tuturor problemelor . Ai impresia că tu însuți ești o problemă . Ai impresia că nimeni nu te înțelege , că nici tu nu te înțelegi . Ai impresia că tot ceea ce faci este greșit , sau poate nimeni nu prețuiește faptele tale bune . Te scufunzi singur în durerea și lacrimile tale , și ai impresia că nimeni nu este lângă tine ca să te ridice .. ca să-ți întindă o mână și să-ți spună că totul va fi bine . Te întrebi mereu , cât mai trebuie să aștepți până ai să vezi o rază de lumină pe cărarea ta . Încerci să te ascunzi de ochii lumii , să arăți că totul este bine . Dar știi bine că nu este așa și că tot ceea ce simți , este doar durere , respingere , dezamăgire . Ai impresia că nimeni nu vrea să te asculte , și că nimeni nu îți poate alina durerea . Nici tu nu mai știi cine ești . Nu mai ești acea persoană care mereu era zâmbăreață , acea persoană care ridica mereu moralul celorlalți prin încurajări . Nu mai ești acea persoană care privea mereu spre Hristos orice s-ar întâmpla . De data aceasta , durerea ta este prea mare și ai impresia , mai mult ca niciodată , că nu vei reuși să scapi din acest întuneric . Ai impresia că de data aceasta , ești distrus total . Ești zdrobit . Dar vreau să-ți spun ceva . Îmi permiți ?


  În momentul de față , tu ai în CER pe Hristos . Ok ? Ești de acord cu mine ? Ai citit până aici ? Dacă da , vreau să-ți reamintesc , că Singurul care te-a ținut în picioare până în ziua de astăzi , a fost DOAR Isus Hristos . Nimeni altcineva . Dacă ai impresia că nimeni nu te înțelege , atunci ai dreptate . Nimeni nu te înțelege . De ce ? Pentru că dintotdeauna , DOAR EL te-a înțeles . Ai impresia că nimeni nu este lângă tine ? Sau că toți te-au părăsit ? Vreau să-ți spun , că dintotdeauna , DOAR EL a fost lângă tine . DOAR EL te-a ascultat , DOAR EL și-a întins mâna spre tine și te-a ridicat . Dintotdeauna , nu L-ai avut decât pe Hristos lângă tine . De ce acum cauți ajutor la oameni ? De ce te uimește faptul că , ei mereu te vor răni , te vor batjocori, te vor călca în picioare , te vor zdrobi, te vor înjosi ? De ce te uimește acest lucru ? Când de fapt , dintotdeauna , doar Hristos ți-a dat valoare . DOAR EL a stat lângă tine și te-a încurajat . DOAR EL ți-a dat putere să te ridici și să înaintezi . Nu oamenii . Doar Isus Hristos , până în ziua de astăzi , ți-a mângâiat durerea din inima ta , pe care o făcea omul . Deci de ce te uimește faptul că , în lume nu găsești alinare , pace , bucurie , și nu-ți găsești starea dinainte ? De ce uiți , că doar atunci când ai privit spre Hristos , ai avut împlinire deplină ? De ce uiți , că doar atunci când ochii tăi priveau Cerul , primeai ajutor , alinare , primeai pace și simțeai că Cineva care stă acolo Sus , te ascultă ?
  Este adevărat , că atunci când durerea este prea mare , poate uităm de multe ori că Dumnezeu este lângă noi . Că El nu ne-a părăsit .. că El este gata să ne de-a biruință .


  Uneori ne lăsăm atât de acaparați de durerea ce ne apasă , încât uităm că El poate da mângâiere și rezolvare oricărei probleme .
  Să nu uiți niciodată , că Dumnezeu te iubește . Chiar și astăzi , El are mâna întinsă spre tine și așteaptă să faci un pas către El .

  Crezi că te-a uitat ? Crezi că nu-i mai pasă de tine ? Poate că tace . DA , poate tace . Dar aceasta nu înseamnă că nu te ascultă , sau că nu te vede , sau că nu privește spre tine și nu plânge împreună cu tine . Știi bine că El te-a chemat pe nume , și nu a făcut aceasta ca astăzi , să te abandoneze . El a fost , este și va rămâne mereu lângă tine , atâta timp cât tu vei alege să rămâi lângă El . Nu te lăsa tras de durerea aceasta în jos , nu te lăsa zdrobit și doborât . Ci privește spre CER , cheamă-L pe Hristos , și ridică-te în Numele Lui ! Luptă , luptă și nu da înapoi . Chiar dacă doare , chiar dacă rana a fost făcută de cei dragi ai tăi , de prietenii tăi , de familia ta . Ridică-te în picioare și lăsă-L pe Hristos să vindece rana inimii tale . Chiar dacă simți că ea este atât de adâncă și că nimeni nu o poate vindeca . Să nu uiți niciodată , că El a vindecat oameni în Scriptură , că El a făcut minuni și face chiar și în ziua de astăzi . De ce crezi că nu îți poate vindeca rana din inimă ? El este Isus Hristos . La El totul este cu putință . Să nu te îndoiești niciodată de Puterea Lui , și să ai credință întotdeauna că El , este viu și va lucra !


  Vreau să-ți spun , că te înțeleg . Poate nu pe deplin , dar te înțeleg . Înțeleg durerea ta și sentimentul din inima ta . Sentimentul de neputință , să simți că toți te consideră ca un " bun de nimic " . Eu sunt aici . Și vreau să te port in rugăciuni . Oricine ai fi , vreau ca Domnul să se atingă de tine , și să-ți de-a putere să poți păși spre El chiar dacă simți că nu mai poți . Mă rog ca Domnul să se atingă de inima ta și să-ți de-a vindecare , mângâiere și pace . Să te încrezi in El , să ai ochii ațintiți spre CER .


  Vreau să-ți mai spun , că DOAR EL te înțelege . Nu are rost să cauți să te înțeleagă omul . Multe sunt cu neputință la om , dar toate sunt cu putință la Hristos . Așa că , chiar dacă îți curg lacrimi pe obraz , lăsă-L pe Isus să ți le șteargă . Când durerea este prea mare , poate că nici să te ascunzi de oameni nu poți . Când lacrimile încep să-ți curgă de fiecare dată când vezi pe cineva , nu-ți mai poți ascunde durerea .


  Când durerea ta este prea mare , alege să privești spre Isus Hristos . Și să știi , că nu este o rușine să plângi . Pleacă-ți genunchii și vino înaintea Domnului cu toată durerea ta . Cu inima ta frântă . Vino așa cum ești . Cu tot ceea ce ești . Cu tot ceea ce ai . Să știi , că El te cunoaște . Așa că fii sincer cu El . Bine ? Și deschide-ți inima . Pentru ca El să poată pătrunde în ea , și să-ți de-a mângâiere . Să te ridice , și să te întărească .


  Când durerea ta este prea mare , alege să nu privești la oameni . Să nu privești în jurul tău . Să nu privești la nimeni altcineva , în afară de Isus Hristos . Înalță rugăciuni spre CER , și devii din nou acea persoană care să lase o rază de lumină în urma ei . Să zâmbească indiferent de circumstanțe . Acea persoană care să încurajeze pe ceilalți , acea persoană care a ales să se încreadă doar în Dumnezeu , și în Puterea Lui . Acea persoana în care oamenii să vadă , o lumină . O iubire curată . O mărturie vie . Acea persoană în care oamenii să vadă că Isus Hristos trăiește cu adevărat .


  Crede-mă . Nu are rost să stai să suferi singur în colțul tău , să te izolezi și să nu te mai bucuri de părtașii , de rugăciuni , de cântări . De fiecare zi din viața ta . Nu are rost să te închizi în cercul tău și să nu lași pe Hristos să te ajute . Te rog , ridică-te . Domnul este aici , și așteaptă să faci un pas către El . Întinde-ți mâna , și prinde-te de a Lui . Este ok să mai cazi , fiindcă fiecare are momente mai grele . Este ok să te doară . Este ok să mai plângi . Dar de astăzi , fiecare durere , fiecare săgeată care vine înspre tine și îți adâncește rana , spunei-o lui Hristos . De astăzi , Lăsă-L pe El să-ți șteargă lacrimile .

  De astăzi , înaintezi cu El , privești DOAR spre El , și te încrezi DOAR în El . De astăzi , nu mai lași pe nimeni să te doboare . Le încredințezi pe toate în Mâinile Sale . Orice luptă nu o mai duci singur , ci alături de Hristos . El va lupta pentru tine , dacă îl lași să intervină și te încrezi doar în El .
  Mă rog ca Domnul să te binecuvânteze, și să te ajute să privești spre El . Să înaintezi prin credință , chiar și atunci când nu mai vezi scăpare . Iar atunci când durerea este prea mare , mă rog ca Domnul să-ți lege rana inimii și să-ți ia durerea de pe suflet . Fii binecuvântat , suflet drag și prețios !