Forums » Cum sa fiu mai aproape de El

Mi-e dor de Domnul meu!

 • Would you like soccer? Can you desire that you can be much bette...  more
 • <br><br>Joker338 pun di dukung oleh financial instit...  more
 • Baseball is really a beloved sport activity amid a lot of people...  more
 • <br><br>Select 1xbet soccer or other sports to all t...  more
 • <br><br>We have been exceptionally impressed with th...  more
 • The opportunity to acquire photographs is among the very best in...  more
 • Many people love playing baseball, but unfortunately most people...  more
 • Many people love playing baseball, however so many people are no...  more
 • Atunci când zâmbește un copil este ca și cum ar zâmbi Dumnezeu. ...  more
 • Adu-Ţi aminte de făgăduinţa dată robului Tău, în care m-ai făcut...  more
 • When looking <a href="https://sportsly.xyz/">스포츠...  more
 • Sănătatea noastră este atât de vitală pentru Domnul, încât în ​​...  more
 • Născut din resturi de țărână, eu orice ar fi, voi privi doar spr...  more
 • -https://www.springfarma.com/blog/710_Ceaiul-de-galbenele--benef...  more
 • Într-unul dintre universuri suntem doar noi. Te iubesc și Tu mă ...  more
 • Aş putea spune că există o categorie de oameni în care mi-ar plă...  more
 • Undeva pe raftul bibliotecii mele se află o carte mai deosebită ...  more
 • Mulțumire
  autor: Nichifor Nicu
  03/03/2022. ora: 00:20

  ...  more
 • Voi sunteti lumina lumii.
  Harul Meu va e de ajuns
  Un castel inal...  more
 • Ai aparut din spuma marii frumoasa,ca soarele¤n priviri! Mi¤ai d...  more
  • 51 posts
  April 17, 2022 8:55 PM EEST
  Născut din resturi de țărână, eu orice ar fi, voi privi doar spre cer...

  Şi ştiu că acolo pe calea infinutului, eu doar pe Tine o să te regăsesc. Acolo unde tăcerea capătă viață. Acolo unde razele de lumină îți străpung inima şi în cel mai întunecos locaş, acolo unde dragostea este înălțătoare, tot ceea ce văd este doar fața Ta.

  În brațele Tale se regăsesc pe sine: sufletul, speranța, nădejdea şi viața mea. Oh, Tată, dacă aş fi o stea sau dacă aş fi o floare, eu doar pe Tine în veci te voi vedea! Dacă aş fi acoperit ca o floare în întregime de roua dimineții simțindu-ți alături dragostea înfiorătoare, tot aş vrea doar pentru Tine ca să-nfloresc în fiecare zi.

  Dacă aş şti ce-nseamnă ziua de mâine, dacă aş şti ce-nseamnă să fii găsit pierzându-te pe tine însuți, n-aş mai şti niciodată ce-nseamnă să simți singurătate în ființa ta zadarnică. Dacă te-aş fi cunoscut cu mult timp în urmă, nu m-aş simți singur niciodată, aflându-mă în societate şi neavând nici cea mai vagă idee cine sunt cu adevărat. Dar atunci Tu mi-ai fi deschis inima pentru a putea înțelege că singurătatea mea nu este nimic în comparație cu dragostea efemeră pe care care Tu mi-o dăruieşti în fiecare zi.

  Şi tu, cel care citești acum eşti singur... dar de ce ai fi?

  De ce ai fi crezut că eşti tu singur când calea ta este ocrotită mereu de o putere enormă, o putere ce transformă vieți, o putere ce schimbă lumea dându-i unicitatea pentru care a şi fost creată.

  Doar să văd lumea mi-ar fi îndeajuns ca să simt dragostea Ta. Dar să văd veşnicia? O merit eu cu adevărat? Oh, Doamne, eu vreau doar ca să plâng şi să fiu sfărâmat în mii de bucăți când realizez cât de zadarnic sunt. Nu sunt nimic fără Tine. Ai mii de motive ca să nu mă iubeşti, dar nici unul din ele nu Te-a oprit din a mă iubi mai puțin. Ai mii de motive ca să fii dezamăgit de mine, dar găseşti şi mai multe motive pentru a mă iubi şi mai tare.

  Calc pe acest pământ, amintindu-mi de momentul când prima dată am păşit în lume. Oh, dacă aş fi din nou copil. Un copil inocent dacă aş fi, tot doar la Tine aș veni mereu. Dacă aş alege din mii şi mii de alte lucruri, m-aş lipsi de tot doar pentru a-Ți simți prezența măcar odată în viața mea. Dacă tot n-aş putea să simt niciodată, aş şti mereu că Tu încă mă iubeşti.

  Oh, de aş fi lipsit de puterea de a simți, nu aş mai fi pe pământ! Oh, cât de pustie ar fi viața mea fără să ştiu că la sfârşit mă aşteaptă veşnicia. Un bilet spre veşnicie este tot ceea ce îmi doresc acum. Un bilet lângă Tine este mai presus decât o întreagă viața trăită în cele mai frumoase amintiri. Unica mea amintire care are cu adevărat valoare este prezența Ta, din momentul în care m-am cunoscut ca fiind copilul Tău. Momentul din care Tu nu mi-ai mai permis niciodată ca să mai fiu dezamăgit. Momentul din care am început pentru prima dată să trăiesc cu adevărat.

  În întunericul acestei lumi când aud doar şoapte a mii de ființe vii, nici una din ele nu poate fi mai valoroasă decât valoarea pe care ai pus-o în fiecare om. Cât de valoroasă este fiecare ființă care se mişcă pe pământ, dar cu atât mai mult cât de valoroşi suntem noi, oamenii în ochii Tăi! Noi, pierduți de orice speranță avem valoare pentru Tine, Cel ce a dat suflare de viață întregului nostru trup!
  Și suflarea mea se transformă într-un cântec. Un cântec ce doar veşnicia-l poate vedea. Un cântec ce schimbă întunericul în viață, zdrobindu-se alături de mii de alte galaxii. Cântecul, care pe aripile vântului, doar un freamăt îl poate desluşi: înălțându-ți mereu doar numele Tău, ca tot la ce orice se mişcă pe pământ este oprit în loc pentru a-ți asculta cântecul creat din mii de ființe vii. Oh, Doamne, toate se unesc într-un cor proclamându-te pe Tine împărat, Domn al veşniciei și Domn al creației!

  Și mulţumesc pentru că mi-ai arătat ce schimbă lumea: mângâierea Ta. Pentru a-mi arăta nevrednicia, Tu Te-ai dat pe Sine întreg. Pentru a-mi face sufletul să lumineze, Tu Te-ai lipsit de lumină pe pământ. Pentru a mă simți eu iubit, Te-ai făcut urât de toți. Acolo, în întuneric, Tu Te-ai făcut mai cunoscut decât puteam eu vreodată să-mi imaginez. Iar viața mea lipsită de speranță a trebuit ca să continue pe pământ pentru a Te face cunoscut Tu prin ea.

  Tu, Doamne, orice suflet zdrobit l-ai preschimbat în bătaia adâncă a inimii ce bate în întregime doar pentru Tine. Acum bătaia inimii mele îşi ştie existența pe pământ. Şi ştiu că acolo-n veşnicie Tatăl meu Mă aşteaptă acasă.

  Şi pe tine cel care ai avut răbdare să citești aceste rânduri te aşteptă. Dar eşti tu gata pentru a fi găsit de El?