Lidia V's Polls

Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru Viață e deschis tuturor confesiunilor religioase și formațiunilor politice. Prin activitățile pro-viață desfășurate, sunt promovate conștientizarea societății despre criza de sarcină, înțelegerea adevărului științific că viața începe de la concepție și sprijinirea femeii să nască viața pe care o poartă în ea.

Anul acesta, Marșul pentru Viață va avea loc în 23 martie 2019, în aproximativ 500 de orașe și localități din România și Republica Moldova.

Este importantă implicarea creștinilor într-o astfel de activitate? Ai participat vreodată? Dorești să participi anul acesta?
Show Results  |  Share  |  Report  |  58 votes  |  762 views

Comments

4 comments
 • Omul Unic
  Omul Unic Nu e de ajuns ca femeile insarcinate sa fie sprijinite si motivate sa nasca. Multe femei insarcinate nu vor copiii sa vina pe lume pentru ca nu au posibilitatea materiala sa-i creasca, de asta avorturi pe banda rulanta. Ar trebui format un organism sau in...  more
  February 23, 2019 - 1 likes this
 • Chindea Ionut
  Chindea Ionut Crestinii ar trebui sa iasa in strada sa lupte pentru moralitatea spirituala si pentru sustinera convingerilor biblice si sa proclame cu putere adevarurile despre ceea ce spune cuvantul lui D-zeu .
  Multe bisericii evanghelice neoprotestante , cred si sust...  more
  February 24, 2019 - 1 likes this
 • Chindea Ionut
  Chindea Ionut Crestini din vremea de acum nu le mai place sa se jertfeasca si sa plateasca pretul , crestini de acum cativa anii in urma isi apareau convingerile lor morale si spirituale platind pretul suferintei in inchisoare , cu pedeapsa cu moartea ,etc dar azi din ...  more
  February 24, 2019
 • Victor Yatao
  Victor Yatao Trebuie să facem o reflecție foarte importantă asupra avortului
  De obicei, femeile care avortează fac asta din frică
  pentru că nu au sprijin familie sau partener
  multe dintre aceste femei nu știu sau nu înțeleg cu adevărat consecințele acestor acte
  nu tre...  more
  December 6, 2019