Mogosan Ioji Florin's Polls

Ai adera la Mişcarea Străjerilor ?

Ce este Mişcarea Străjerilor ?

 

Citat din articolul realizat de pastorul David Ţon - " Ca unul care am trăit în inima unei asemenea treziri, am dorit mult în ultimii douăzeci de ani să mai văd că Dumnezeu binecuvintează România cu o nouă trezire și m-am rugat cu o pasiune ca o agonie pentru a mai avea harul să mai predic și să mai dau învățătură într-o asemenea trezire.

 

 Tot ca unul care am fost parte dintr-o asemena trezire, pot spune că recunosc când apare o trezire spirituală veritabilă. Mi-a tresăltat inima de bucurie când am înțeles că mișcarea ”Străjerii” este o asemenea trezire veritabilă. Ca toate trezirile spirituale, și aceasta este controversată, contestată și blămată. În orice trezire spirituală există și naivități și excese, iar dușmanii trezirii le văd numai pe acestea și le trâmbițează ca să-i convingă pe credincioși că este o mișcare ”primejdioasă”. Cine are însă cât de cât un discernământ spiritual se uită nu la unele aspecte exterioare stângace, ci se uită la esență, la ceea ce constituie miezul sau conținutul unei treziri spirituale și la roade, la viețile schimbate pe care le produce.

 

Vreau să vă spun tuturor că Dumnezeu mi-a vorbit și, urmând călăuzirea Lui, m-am asociat cu mișcarea de trezire spirituală ”Stăjerii”, care a atins deja viețile a cel puțin cincizeci de mii de oameni."

 

 

Care este părerea ta sinceră cu privire la această miscare,  şi aş dori să stiu caţi dintre dumnavoastră consideraţi mişcarea a fii un lucru bun permis şi condus de Duhul lui Dumnezeu, şi câţi o consideraţi a fii un lucru rau nepermis şi dăunator.

 

Dacă ai experienţe reale  trăite în cadrul acestei mişcari, am fi bucuroşi să le auzim ! Domnul lucrează

Show Results  |  Share  |  Report  |  76 votes  |  480 views

Comments

4 comments
 • Pavel *
  Pavel * :))
  September 15, 2011
 • John x
  John x Sa terminat cu miscarea Strajerilor ! Acum te-ai trezit si tu dupa ce sa terminat .
  September 26, 2011
 • Martha Colbea
  Martha Colbea Pentru mr John:tin sa va anunt ca abia a inceput:) ,nici nu va dati seama cat de multi sunt cei ce se roaga si postesc pentru trezire;sunt ca si biserica subterana de pe vremea lui Ceausescu;de spuneati ca s'a terminat cu comunismul,asta da,va mai credeam...  more
  October 13, 2011
 • geo george
  geo george din moment ce iti cere bani ca sa te vindece nu are cun sa fie de la dumnezeu domnul ISUS na luat nici un ban de la nimeni si nici apostoli nu au luat nici un ban
  November 9, 2011 - 3 like this