Echipa Pomverde's Polls

Mânia şi Dragostea

"În timp ce un om îsi schimba roata la maşina nouă, baietelul lui de 4 ani a luat o piatră ascuţită si a început să zgârie aripa maşinii. Mânios, bărbatul a luat mâna copilului şi l-a lovit peste ea de multe ori, fără să-şi dea seama că avea în mână o cheie.


La spital, copilul si-a pierdut toate degetele din cauza numeroaselor fracturi. Când si-a văzut tatăl... copilul a întrebat cu ochii plini de durere: „Tati, imi vor creşte degetele la loc?”.
Bărbatul a rămas împietrit de durere; s-a întors la masină si a lovit-o de mai multe ori. Devastat de propriile lui fapte, stând în fata masinii, s-a uitat la zgârieturi; băietelul scrisese: „TATI, TE IUBESC”.


Mânia si Dragostea nu au limite; alege-o pe cea din urmă... Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oamenii pentru a fi iubiti.

Dar problema lumii este ca Oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite... să ne amintim mereu că: Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oamenii pentru a fi iubiti.
Aminteste-ti mereu… veghează asupra gândurilor tale; ele vor deveni cuvinte. Veghează asupra cuvintelor tale; ele vor deveni fapte. Veghează asupra faptelor tale, ele vor deveni obiceiuri. Veghează asupra obiceiurilor tale, ele vor deveni un caracter. Veghează asupra caracterului tau; va deveni „destinul” tau.
Voia lui Dumnezeu nu te va duce niciodată acolo unde Harul lui Dumnezeu nu te va păzi.

 

Care este părerea ta cu privire la această întâmplare ?

Show Results  |  Share  |  Report  |  116 votes  |  621 views

Comments

4 comments
  • <span class='admin'>Ionu P</span>
    Ionu P E interpretabila tare povestea asta. O remarca: nu stiu cati copii stiu sa scrie la 4 ani!? Insa sa dai cu o cheie de masina peste mana la un biet copil de 4 ani, e exagerat la maxim ... vreo 2 palme la fundulet, mergea. "Maniati-va si nu pacatuiti&q...  more
    December 29, 2011 - 5 like this
  • Mihai David
    Mihai David un frate de la noi din biserica de multe ori zice acest lucru in special la binecuvantari la copii: "atunci cand copilul a gresit, nu-l certa cand esti manios si suparat pe el ca nu poti sti ce vei face condus de manie, asteapta pana te calmezi si ce...  more
    January 16, 2012 - 1 likes this
  • John x
    John x Daca nu ar fi existat porunca " sa nu ucizi " as fi propus ca acel parinte sa fie ars pe rug in piata publica
    August 2, 2012
  • costan vichii
    costan vichii IN PRIMUL RIND E MUSTRAREA ,SI DUPA ACEEA PRIN PRISMA DRAGOSTEI BATAIA ,EU CRED CA ASA ACTIONEAZA UNEORI SI DOMNUL.
    October 17, 2013 - 1 likes this